Добавить в закладки : Регистрация : Вход : RSS
gornoprom.com Реклама
ОбъявленияКаталогPremiumВыставкиСтатьиФорумКонтактыРекламаКонтакты

Меню

РЕКЛАМА

Реклама

Добавить предприятие Разместить рекламу Добавить объявление


Китайские фронтальные погрузчики XGMA

Чому варто купити фронтальний навантажувач китайського виробництва
Китайські фронтальні навантажувачі призначені для широкого спектру землерийних, вантажно-розвантажувальних, перевалочних, такелажних і транспортних робіт, заготівлі лісу, переміщення сипких матеріалів в будівництві та промисловості, в комунальному господарстві та інших сферах. Вони оснащуються двигунами, вузлами та агрегатами трансмісії, гальмами а також іншим обладнанням, виготовленими за ліцензією провідних компаній США, Японії та Європи.

Малі габарити і ефективна маневреність дозволяють застосовувати фронтальні навантажувачі на малих майданчиках, в ангарах та в місцях, де інша спецтехніка не може бути використана.

Однак, незважаючи на малогабаритне виконання і невелику власну вагу, фронтальний навантажувач здатний піднімати та транспортувати вантажі значної ваги. Це й є однією з багатьох переваг даного виду техніки, завдяки чому їй віддають перевагу в будівельній та дорожньо-будівельній сферах.

Крім ковшів різної місткості, фронтальні навантажувачі можуть бути оснащені безліччю різних швидкозмінних робочих органів. Модернізація обладнання та розширення кількості навісних робочих модулів дозволяє використовувати машину набагато ефективніше. Модельний ряд досить широкий, тому можна підібрати ту чи іншу модель в залежності від області застосування, інтенсивності експлуатації, навантажувальних здібностей.

Кожен фронтальний навантажувач оснащується системою економічної витрати палива, холодного запуску двигуна, також передбачена комфортабельна кабіна водія, де встановлюється сучасна система кондиціонування повітря, зручне сидіння та навіть радіоприймач.

Купити фронтальний навантажувач XGMA в - значить, отримати ряд переваг:

- Придбати китайський фронтальний навантажувач за вигідною ціною виробника.
- Доставка зі складу в Одесі в будь-яку точку України за 14 днів.
- Прямі поставки з заводу в Китаї.
- В асортименті компанії представлені лише перевірені моделі, такі, що користуються найбільшим попитом в Україні.
- Найзатребуваніші моделі завжди на складі в Одесі.
- Спецтехніка реалізується як в базовій комплектації, так і з додатковим обладнанням.

Компанія «Інтехно Плюс» реалізує навантажувачі, що вийшли з китайського конвеєра в останньому поколінні. Це інноваційна техніка, в конструкції якої впроваджені останні досягнення в області машинобудування.

Всі фронтальні навантажувачі мають високий робочий ресурс. Здійснюючи замовлення техніки XGMA , Ви можете розраховувати, що придбане обладнання гарантовано відпрацює близько 5000 робочих годин. Компанія також здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування машин фірми XGMA.

Просмотров: 1952 | Добавил:

Поиск

РЕКЛАМА


НОВОСТИ
Форма входа
Онлайн посетителей: 1
Незарегистрированных 1
Зарегистрированных 0


Зарегистрироваться
Счетчик тИЦ и PR
"Горнопромышленный портал Украины"